Eva Kiedroňová z Baby clubu Kenny uvádí:

Milá maminka, řešíš problémy se svým miminkem? Pojď s námi na cestu mateřstvím plnou lásky, radosti a naplnění!

Eva Kiedroňová z Kenny s tebou sdílí neodolatelné tajemství, které ti pomůže naučit dítě lézt a  zbaví obavy spojené s mateřstvím, zároveň tě připraví na vytouženou budoucnost.

Díky JEDNOMU 40+ let ověřenému principu, který znaly už naše babičky...

Eva z Kenny pomohla již více než 50 000 maminkám za svou 40 letou praxi v oblasti psychomotorického vývoje dítětem.

„Kvalitní a dlouhodobé lezení je ten nejlepší způsob, jak dítě může své tělíčko posílit a připravit na chůzi. To, jestli dítě lezlo nebo nelezlo, ho ovlivňuje po celý jeho život.

Eva K. v novém videu odhaluje:

🌟 Odhalení, které tě uchvátí: Jak získat klid a jistotu, že budeš skvělou maminkou!

✨ Zapomeň na chaos a nedostatek času! Metoda Evy Kiedroňové ti umožní zažít všechny důležité chvilky s miminkem, aniž bys musela udělat těžko napravitelné chyby a stížit tak život svému dítěti.

🌟 Nemusíš se bát osamocenosti! Získej podporu od ostatních maminek a objev sílu komunity Evy Kiedroňové.

✨ Odhalení úžasného triku: Jak zvládnout mateřství a současně si užívat své vlastní sny a cíle.

🌟 NEJVĚTŠÍ tajemství, které ti zajistí přísun lásky, radosti a blaha i po narození tvého malého zázraku!

Začala jsem sledovat Evu asi před měsícem. Ne, není to dokonalý, ale jsem máma a musela jsem se naučit Paretovo pravidlo. 80% prostě stačí. Na dokonalost nemám čas. Tohle jsem nečekala. Ne tak rychle. Je to úplně jinej pocit, když mi dítě přestane z minuty na minutu plakat a to jen díky tomu, že už vím jak na něj! Škoda, že jsem se metodice Evy Kiedroňové nezačala učit dříve. Vyhnula bych se tak zbytečným chybám a probdělím nocem, kdy mi stále Filípek brečel a já nevěděla co stím. Jsem mega vděčná Evě za konzultaci, kterou mi poskytla a poradila mi přímo mému miminku'
Jana Krátkáspokojená prvorodička - 23 let

Jsem připravena vydat se na cestu ke spokojenému rodičovství, ve kterém se budu cítit jistá a naplněná, abych ses mohla těšit na radostnou budoucnost plnou mateřské lásky.